Contact Link-uri Parteneriat Finantatori Echipa Misiune

Asociatia "Asezamantul Social Sfintii Martiri Brancoveni" a fost infiintata ca o necesitate a membrilor fondatori de a se organiza pentru a realiza o puternica misiune sociala, vizand ajutorarea copiilor bolnavi si a celor care prezinta situatii sociale deosebite, ajutorarea batranilor si persoanelor aflate in dificultati sociale prin asigurarea de asistenta sociala, materiala, medicala si spirituala.

Misiunea educationala este prioritara in viziunea asociatiei deoarece militand pentru "bunastarea familiei" avem in vedere atat acordarea de burse de studii, de merit sau sociale pentru elevi, studenti sau alte forme de instruire si perfectionare, in tara si strainatate cat si derularea unor programe de formare profesionala a adultilor si initierea unor proiecte de servicii de educatie si consiliere parentala.

Scopul principal al Asociatiei este acela de a asista persoanele aflate in dificultate implicandu-se in identificarea, intelegerea, evaluarea corecta si solutionarea problemelor sociale, deoarece provocarile noului mileniu ne intampina la tot pasul, iar solutiile trebuie date rapid si corect.

O alta preocupare este misiunea cunoasteri valorilor nationale, exprimata prin promovarea imaginii si a personalitatii Sfintilor Brancoveni, prin editarea, tiparirea si difuzarea de publicatii sau de materiale specifice intaririi culturii, educatiei, moralitatii si religiozitatii.

Ne exprimam disponibilitatea de a colabora si de a stabili parteneriate cu autoritatile administratiei publice, cu alte autoritati si institutii pentru diversificarea, modernizarea si optimizarea serviciilor, programelor si proiectelor in domeniul cultelor, culturii, invatamantului si asistentei sociale.

Proiectul "Casa de la Scoala" Proiecte viitoare Proiecte realizate