Contact Link-uri Parteneriat Finantatori Echipa Misiune
Parteneriatele incheiate de asociatia noastra sunt in domeniul educatiei, sanatatii si asistentei sociale.

De-a lungul anilor s-au incheiat numeroase parteneriate cu institutii publice si alte ONG-uri. Dintre acestea reamintim:

1. Parteneriat cu Scoala Generala Nr. 111 "George Bacovia" - Bucuresti - Sector 4

In urma acestuia a functionat in cadrul scolii in perioada 2004-2009 un centru educational "CASA DE LA SCOALA" cu o echipa de specialisti care a incurajat si a sustinut copiii sa dezvolte relatii cu cei cu care impartasesc aceleasi pasiuni in diverse domenii de activitate.

2. Parteneriat cu Gradinita Nr. 225 "Gradinita Veseliei" - Bucuresti - Sector 4

Desfasurarea parteneriatului a inceput in perioada mai-iunie 2007 cu o serie de seminarii in numar de cinci, avand fiecare o durata de sase ore. Acestea au continut o prezentare teoretica, urmata de aplicatii. Seminariile au avut loc in cadrul unitatii de invatamant. In cadrul seminariilor au avut loc dezbateri pe urmatoarele teme:

  1. Importanta teoriei atasamentului in dezvoltarea unei relatii preponderent a adultului cu copilul
  2. Managementul comportamental la copii
  3. Dezvoltaera abilitatilor socio-emotionale la copii
In afara de aceste seminarii desfasurate in perioada mai-iunie 2007, proiectul a fost insotit de prezentarea acestor notiuni parintilor copiilor acestei gradinite, pentru a avea o continuitate in dezvoltarea copilului si in cadrul familiei.

3. Parteneriat cu Gradinita Nr. 243 - "Insir-te Margarite" - Bucuresti - Sector 4

Desfasurarea parteneriatului a inceput in perioada octombrie-noiembrie 2007 cu o serie de seminarii in numar de cinci, avand fiecare o durata de sase ore.
In afara de aceste seminarii desfasurate, proiectul a continuat cu prezentarea acestor notiuni parintilor copiilor acestei gradinite, pentru a avea o finalitate in dezvoltarea copilului si in cadrul familiei.

4. Parteneriat cu Gradinita Nr. 167 Bucuresti Sector 4

Desfasurarea parteneriatului a inceput in anul 2008 cu o serie de seminarii in numar de cinci, avand fiecare o durata de sase ore.

In afara de aceste seminarii desfasurate, proiectul a continuat cu prezentarea acestor notiuni parintilor copiilor acestei gradinite, pentru a avea o finalitate in dezvoltarea copilului si in cadrul familiei.

Parteneriate in curs de desfasurare cu:
  1. Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "M.S. CURIE" Bucuresti - Sector 4
  2. Scoala Nr. 308 nivel prescolar, primar si gimnazial - Bucuresti - Sector 4
  3. Scoala Nr. 109 - Bucuresti - Sector 4
  4. Arons Education Center - Bucuresti - Sector 4Proiectul "Casa de la Scoala" Proiecte viitoare Proiecte realizate